Advies met schets

Als het om de lijnen in de tuin gaat

Tijdens mijn adviesbezoek gaan we samen door de tuin om een beeld te krijgen van de plek, de omgeving en de woning. We inventariseren uw wensen en bekijken de mogelijkheden. In samenspraak ga ik ter plekke aan de slag en in de schets die dan ontstaat zult u uw wensen gaan herkennen.

Als het om de beplanting gaat

Bent u wel tevreden over de lijnen in uw tuin/het ontwerp, maar wilt u enkel een beplantingsadvies? Dan gaat alle aandacht hier naar uit. Ik kan ter plaatse een beplantingsadvies geven voor die plek waar u ontevreden over bent. Ook kunnen we voor de al aanwezige beplanting een nieuwe plek bedenken, en daar een mooie aanvulling bij uitzoeken. Ik maak een omschrijving of een schets /overzicht met de vaste planten, heesters en/of bomen, en hun (nieuwe)plek. Hierbij gebruik ik de Latijnse namen, zodat u zeker weet dat u de bedoelde beplanting aankoopt.

IMG_4896

Een tuinadvies met een eenvoudige basisschets en/of een beplantingsadvies vind plaats tijdens het bezoek ;  kosten  €185,-

Reiskosten/tijd: De eerste 30 km v.v zijn voor mijn rekening daarna  € 0,30 per km.

Huis in de verkoop
Ook voor uw ‘Te Koop’ staande woning kan een tuinadvies/ opfrisronde wenselijk zijn; zodat het er allemaal op zijn mooist bijstaat tijdens de verkoop.