Advies met schets

Als het om de lijnen in de tuin gaat

Tijdens mijn adviesbezoek gaan we samen door de tuin om een beeld te krijgen van de plek, de omgeving en de woning. Ondertussen komen uw wensen wellicht ook aan de orde. We inventariseren deze wensen en bekijken de mogelijkheden ook nog door IMG_5197middel van een wensenlijst, zodat er geen aspecten aan de aandacht ontsnappen. In samenspraak ga ik aan de slag en in de schets die dan ontstaat zult u uw wensen gaan herkennen.

Als het om de beplanting gaat

Bent u wel tevreden over de lijnen in uw tuin, maar wilt u enkel een beplantingsadvies? Dan gaat alle aandacht hier naar uit. Ik kan ter plaatse een beplantingsadvies geven voor die plek waar u ontevreden over bent. Ook kunnen we voor de al aanwezige beplanting een nieuwe plek bedenken, en daar een mooie aanvulling bij uitzoeken. Ik maak een omschrijving of een schets /overzicht met de vaste planten, heesters en/of bomen, en hun (nieuwe)plek. Hierbij gebruik ik de Latijnse namen, zodat u zeker weet dat u de bedoelde beplanting aankoopt.

IMG_4896

Een tuinadvies met een eenvoudige basisschets en/of een beplantingsadvies vind plaats tijdens het bezoek ;  kosten  €155,-

 

 

 

 

Huis in de verkoop
Ook voor uw ‘Te Koop’ staande woning kan een tuinadvies/ opfrisronde wenselijk zijn; zodat het er allemaal op zijn mooist bijstaat tijdens de verkoop.

Nazorg

Het blijft verrassend om na voltooiing van het vele werk de mooie resultaten te zien.
Wanneer u zelf, de hovenier, of de stratenmaker uw nieuwe tuin , beplanting of bestrating heeft gerealiseerd, naar aanleiding van mijn advies, ontwerp, workshop of ontwerpdag.Daarom laat ik me graag door u uitnodigen voor dit kosteloze tuinbezoek na realisatie. We maken gelijk van deze gelegenheid gebruik om de tuinvragen die u nog heeft te beantwoorden.

Ook al heeft u geen tuin van mij! Neem gerust contact met mij op als u een tuinvraag heeft.