Tuinontwerpdag

Tuinontwerpdag

Een Tuinontwerpdag vindt plaats bij u thuis. Zo hebben we de tuin ‘bij de hand’ en kan de tekening aan de praktijk worden getoetst. Het is een dag waarin hard gewerkt wordt en we er naar streven, uw tuinidee; in combinatie met mijn ervaring, vorm te geven. Zodat er aan het eind van de dag een harmonieus en functioneel basisplan voor uw tuin ligt. Aandacht voor de beplanting die het ontwerp in belangrijke mate zal gaan ondersteunen is er ook. Eveneens is hergebruik van de bestrating en beplanting iets wat in het plan meegenomen wordt als u dat wenst. Wacht ook nog even met het ruimen van uw tuin tot het nieuwe plan klaar is. Een bestaande boom of heester zou zomaar verrassend mooi in uw nieuwe ontwerp tot zijn recht kunnen komen. Natuurlijk komen er op deze dag ook heel veel leerzame tips en wetenswaardigheden; gericht op uw tuin/plan voorbij.

Wanneer kiest u voor een Tuinontwerpdag.
Als het om een grote tuin gaat +/- vanaf  1000m2 ; Een tuin waar volwassen bomen, heesters en beplanting in staat en waar u graag een nieuwe uitstraling aan zou willen geven. Of u heeft de tuin vergroot en het nieuwe deel wilt u er mooi op aan laten sluiten . etc.  Het is een heel tijdrovend karwei om dit soort tuinen in kaart te brengen. Tijdens deze Tuinontwerpdag werken we daarom heel praktisch systematisch de tuin door, en hopen zo aan het eind van de dag een heel eind in de juiste richting te zijn gekomen. Waarbij een goede en harmonieuze tekening achter blijft waarmee u gelijk aan de slag kunt. Maar een geheel nieuwe tuin ontwerpen in een Tuinontwerpdag is ook een mogelijkheid.

Ik kom vóór deze dag een kijkje nemen en krijgt u alvast een lijst met aandachtspunten , zodat u uw tuinwensen kunt gaan inventariseren.

Hoe ziet de dag eruit:
9.30 uur  Informatie doornemen
10:00 uur 1e Ontwerpronde
12:30 uur Pauze
13:00 uur 2e Ontwerpronde
15:00 uur Pauze
15:15 uur 3e Ontwerpronde
16:00 uur Nabespreking
16.30 uur Einde

Kosten voor deze Tuinontwerpdag
Inclusief voorbereidingsbezoek € 455,=

Reiskosten/tijd: De eerste 30 km v.v. zijn voor mijn rekening, daarna €0,30 per km.